Clinic strandzeilen, kitebuggyen of powerkiten aan de Brouwersdam - Super Stranduitje!

Bij dit stranduitje op het Noordzeestrand op de Brouwersdam is inbegrepen:

  • Keuze uit strandzeilen, kitebuggyen of powerkiten
  • Begeleiding en instructie
  • Duur programma 2 uur

  Prijs: € 35,00 p.p.
  Dit arrangement is te boeken vanaf 2 personen.

  De clinictijden zijn 10:00-12:00, 12:30-14:30 en 15:00-17:00

  De prijs van dit stranduitje op het Noordzeestrand op de Brouwersdam is geldig tot en met 31 december 2021.

Stoer en sportief uitje op het strand!

Wilt u een actief, stoer en sportief uitje organiseren? Ga dan eens strandzeilen, kitebuggyen of powerkiten met familie, vrienden of collega'sop het mooiste strand van Zuid-Holland en Zeeland op de Brouwersdam!

Volg een clinic strandzeilen of kitebuggen

  Strandzeilen
  Tijdens het strandzeilen rijd je in een snelle zeilwagen, een blokart, voorzien van een groot zeil. Dit maakt het mogelijk om over het strand te scheuren met alleen de kracht van de wind. Jullie oefenen in groepjes van 2 met de blokarts, terwijl de instructeur jullie in de gaten houdt en tips geeft. Hebben jullie het strandzeilen onder de knie? Dan kunnen jullie tegen elkaar racen om te kijken wie er de allersnelste is! Strandzeilen is een activiteit die voor iedereen geschikt is, er is geen zeilervaring voor nodig.
  Kitebuggyen
  Bij het kitebuggyen rijd je in een kleine buggy met daarop een grote vlieger, oftewel een kite, die de wind vangt. In een mum van tijd race je over het strand. Het kitebuggyen is een spectaculaire activiteit die geschikt is voor iedereen! Het is belangrijk dat het kitebuggyen veilig verloopt. Onze instructeurs geven instructies om goed en veilig met de kite overweg te kunnen. Dit is de eerste stap in de clinic kitebuggyen. Als jullie dit onder de knie hebben, gaan jullie leren de buggy te besturen. Hierna zijn jullie klaar om zelfstandig over het strand te racen. Onze instructeurs blijven altijd in de buurt om jullie in de gaten te houden en tips te geven.
  Powerkiten
  Voel de snelheid en kracht van de wind in je vlieger (powerkite). Tijdens het powerkiten kunnen jullie je compleet uitleven op het brede strand van de Brouwersdam.We gebruiken verschillende maten vliegers. Uiteraard passen we de grootte van de vlieger aan op de desbetreffende windkracht. Op deze manier waarborgen wij altijd de veiligheid van onze deelnemers tijdens de clinic.

Strandpaviljoen Brouw

De activiteiten wordt gedaan op het Noordzeestrand op de Brouwersdam. De Brouwersdam is de dam die Zuid-Holland met Zeeland verbindt. Het strand is hier zeer breed en heeft een stevige ondergrond waardoor het de beste locatie aan de Zuid-Hollandse en Zeeuwse kust is om te komen strandzeilen of kitebuggyen. Maak dit uitje compleet met een lekkere lunch of bbq, vraag naar de mogelijkheden!

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Wouter

8

Geweldige ervaring. Zeker de moeite om eens te proberen. Er moet wel genoeg wind zijn voor snelheid te kunnen maken. Dus alles hangt natuurlijk van het weer af.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Het strand van de Brouwersdam, gelegen op de grens van Zuid-Holland en Zeeland,is een geweldige locatie voor strandactiviteiten. Zo heb je alle ruimte om te gaan kitebuggyen, strandzeilen (ook wel blokarten genoemd) of powerkiten. Speel met de elementen van de wind en ervaar de ultieme kick!

Sluit de dag af in ons naastgelegen strandpaviljoen Brouw met een lunch, borrel of heerlijke BBQ!

Facaliteiten

Dit bedrijf biedt voor de klant diverse facaliteteiten op de strandlocatie. Waardevolle spullen kunnen worden opgeborgen in de daarvoor bestemde kluisjes. De activiteiten worden gegeven geheel onder begeleiding van ervaren instructeurs. Materiaal is inclusief. Even opfrissen kan in onze kleedruimte en buiten beschikken wij over stranddouches om je even af te spoelen. Op dezelfde locatie beschikken wij over een Strandpaviljoen met een uitbegreide kaart, 2 grote terrassen en een gezellige binnenruimte. Op de locatie is voldoende gratis parkeermogelijkheid.

Ligging

Op de grens van Zuid-Holland en Zeeland ligt ons strandevenementen bedrijf en strandpaviljoen. Gevestigd op de Brouwersdam aan het Noordzeestrand.

Omgeving

In de nabije omgeving vindt u port zelande, Ouddorp en Renesse.